Veel gestelde vragen.

Of het nu gaat om levering, retourneren, garantie, reparatie, betaalmogelijkheden of een van onze andere diensten – onze klanten verdienen de beste service.

VERZENDEN & RETOURNEREN

BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen bij onze werkplaats in WormerveerDit kan op doordeweekse dagen van 9 tot 20:00. U ontvangt van ons een telefoontje zodra uw product af te halen is.

VERZENDKOSTEN
Al onze producten laten wij bezorgen door een speciale meubelbezorger. De meubelen worden geleverd in delen, dit houdt in dat bijvoorbeeld de tafelpoten niet gemonteerd zijn.

De kosten voor het transport van de meubelen bedragen € 35,00 te betalen aan de meubelvervoerder bij aflevering. De meubelvervoerder levert tot aan de deur op de begane grond. Aangezien de vervoerder alleen komt wordt er verwacht dat er hulp te plaatsen is voor het uitladen van de tafel.

Verzendkosten zijn inclusief BTW.

LEVERTIJDEN
Maraparket.nl probeert uw meubelen z.s.m. bij u te leveren. Per product staat online aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wij zijn afhankelijk van onze meubelbezorgers hierin.

BETAALMETHODEN

Maraparket.nl maakt gebruik van:

iDEAL / MOLLIE PAYMENTS

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Retourneren

RETOURNEREN
Uiteraard doen wij alles in onze macht om u tevreden te stellen, mocht u desondanks toch uw bestelling willen retourneren dan kunt u aanspraak maken op het herroepingrecht / retourrecht.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze werkplaats in Wormerveer zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maraparket.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

De producten van maraparket.nl zijn van hoge kwaliteit. Wij geven standaard 2 jaar garantie. Voor meer informatie over je garantie, kun je contact opnemen met onze klantenservice op het telefoonnummer075-7711827 of via het emailadres: info@maraparket.nl

Melding maken
Wanneer je een vraag hebt of een probleem wilt melden, kun je een email sturen naar info@marparket.nl. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen wij je indien mogelijk een duidelijke foto en het ordernummer bij te voegen. Ook kun je ons bereiken via 075-7711827

Onderhoud

Gebruik de boomstamtafel in zijn natuurlijkste vorm dus onbehandeld. Er zullen door gebruik kringen en vlekken op het blad komen. Door de tafel af en toe te schrobben met warm water en groene zeep verdwijnen deze vlekken weer en behoud het blad zijn natuurlijke karakter.
Ook kunnen er na verloop van tijd wat naden en scheuren in het blad ontstaan wat aan de uitstraling van de tafel niets af doet. Mocht een dergelijke naad of barst storend overkomen dan kan deze met onze houtmastiek eenvoudig worden gerepareerd.

Showroom

Plein 13 47
1521 AP, Wormeveer

Telefoonnummer

Telefoon: 075 771 1827

Bekijk ons asortiment

CONTACT

Plein 13 47, 1521 AP, Wormerveer
+31 (0)6 428 977 20
+31 (0)75 771 18 27
info@maraparket.nl

VOLG ONS

0